• TodN 1.jpg
  • Scharmer kop 2a.jpg
  • city-stage-8-september 2a.jpg
  • 2016.PODIUM OP ZUID 2_edited.jpg
  • band_edited.jpg

Nieuws

2019 begint weer prachtig, na een spetterend optreden in Garnwerd op oudjaarsmiddag, hebben we helaas afscheid moeten nemen  van drummer Ron Komduuren, maar in Stefan Koers hebben we een waardige opvolger kunnen verwelkomen. Ook is er, na ruim een jaar zonder, weer een toetsenist van de partij en verwelkomen we Pieter Pieter Hiltjes met open armen. Niet alleen zijn we blij met Pieter vanwege zijn muzikale inbreng, maar hij brengt ook de gemiddelde leeftijd weer aardig naar beneden. Zo is er met Lars, Pieter en Stefan weer de broodnodige jeugdig elan binnen de band. Jongens veel succes en zeker, heel veel plezier!

Ook dit jaar opteren we weer een aantal optredens, en de eerste contacten daarvoor zijn al gelegd. De vooruitzichten op de zgn. "herhaal optredens" zijn goed, maar er moeten er zeker een aantal bij komen..! Met z'n allen de ogen en oren open houden en als er kansen voorbij komen, er meteen op in gaan.

Met het werken aan een nieuw repertoir, en het onderhouden van de bestaande nummers, kunnen we er dit jaar vol tegen aan.

Veel plezier allemaal,

 

Ton.

 

 

 

 

Voor video's van optredens zie ook ons youtube kanaal.   https://www.youtube.com/channel/UCtKNPynDijol5JOiZrsix4Q/feed

 

кимоно для дзюдо
техника для кухни